PRODUCTES > PORTABROQUES
PORTABROQUES 296 i 297 MANDRI COMBINAT PER A EINES AMB MÀNEC WELDON/WHISTLE-NOTCH

El Portabroques MEXIN 297 utilitza funcions mecàniques de la més avançada tecnologia. La tolerància en concentricitat és inferior a 0,020mm, superant la precisió normal estàndard.
Amb una força de serratge de 12Nm s'obté una força de subjecció a l'eina de 70Nm.

Degut a la seva construcció mecànica i al seu innovador disseny el portabroques MEXIN 296 permet l'ús de qualsevol broca existent, ja sigui amb forats de refrigeració o be massissa, amb la seguretat que estigui sempre correctament refrigerada.

Mecànicament hem desenvolupat uns mecanismes amb els que, mitjançant una corona cònica dentada a 45º, es pot obtenir la força de subjecció de la broca, necessària i indispensable per a poder aprofitar l'alt rendiment de les broques actuals.

Aquest sistema de subjecció possibilita treballar tant amb gir a dretes com a esquerres. La construcció compacta i integral d'aquest portabroques ha permès reduir el seu volum, podent girar a altes revolucions. Una altra important característica és la tolerància en la concentricitat, inferior a 0,020mm. És una qualitat molt important amb la qual s'aprofita al màxim el poder de tall de la broca, augmentant el seu rendiment.
Recomanem una força de serratge amb la clau dinamomètrica al mecanisme de 12Nm. conseguint una força de 70 Nm a l'eina.


Hem desenvolupat un producte idoni per a la indústria de la mecànica de precisió. L'innovació consisteix en la robustesa i la força de subjecció a la broca.

El Portabroques MEXIN 296 pot treballar amb broques estàndard HSS o bé amb les de nova generació de metall dur. Broques que, pel seu alt rendiment, precisen d'un portabroques robust i amb un gran parell de tancament.

A més, permet el pas del refrigerant pel seu interior, podent sortir pel centre de la broca, la qual cosa assegura una constant i infalible refrigeració, sense la qual la broca es cremaria en uns segons.


COMBINACIONS PER A LA REFRIGERACIÓ
Aquest portabroques, pel que sabem, és l'únic que permet l'ús de qualsevol broca del mercat, ja sigui amb orificis de refrigeració o be massissa, amb la seguretat que estigui sempre correctament refrigerada. Amb una clau hexagonal estàndard de 3mm fem girar els pistons en sentit A o B segons desitgem la distribució del refrigerant.


- REFRIGERACIÓ EXTERIOR -
Si desitgem dirigir-lo per la part frontal: Fem girar els pistons en sentit A
- REFRIGERACIÓ INTERIOR -
Si desitgem dirigir-lo pel centre: Fem girar els pistons en sentit B.
- REFRIGERACIÓ  EXTERIOR + INTERIOR -
Si desitgem dirigir-lo per la part frontal i central alhora: Fem girar el pistó 2 en sentit A i el pistó 1 en sentit B.